ELEMENT GRUPP

Element Grupp on 2004. aastal loodud kiiresti arenev Eesti ettevõte, kelle tegevusvaldkonda kuuluvad ventilatsioonitööd projekteerimisest paigalduseni ning ventilatsiooniseadmete ja ventilatsioonifiltrite müük.

Element Grupp püüab oma tegevusega toetada inimeste tervist ja heaolu, luues samal ajal puhtama õhu ja keskkonna jaoks uut väärtust.

Nende aastate jooksul on Element Grupi meeskond aidanud väga paljudel klientidel projekteerida ja paigaldada kvaliteetseid ventilatsioonisüsteeme nii eramutesse kui ka tootmis- ja ärihoonetesse – teostame töid innovaatilistest suurprojektidest väiksemate koostöödeni.

Meie suurimaks väärtuseks on meie töötajad, kes omavad kõrget erialast taset ning on mitmekülgsete teadmiste ja kogemustega oma ala professionaalid.

Meie meeskond

  • Oleme avatud meelega ja paindlikud, rakendame pikal kogemusel põhinevaid teadmisi ja uudseid tehnilisi lahendusi.
  • Peame oluliseks keskkonnasäästlikkust ja keskendume juba projekteerimise faasis võimalikult energiasäästlikele ning kuluefektiivsetele lahendustele.
  • Meie projektijuhtimise oskused tagavad, et teie visioon muutub teie töötajate ja klientide jaoks füüsiliseks reaalsuseks – hindame kvaliteetsele tulemusele suunatud koostööd.
  • Usume, et meie kogemuste ja ventilatsioonialaste teadmistega on Element Grupp Eesti ehitussektori esirinnas, aidates ettevõtetel saavutada kvaliteetseid ventilatsioonitöid projekteerimisest paigalduseni.

Hooned, kuhu oleme projekteerinud ja paigaldanud ventilatsioonisüsteemid: Raadiomaja, Rahvusooper Estonia, Nukuteater, Paks Margareeta, Pelgulinna sünnitusmaja, Kalev SPA hotell, kino Kosmos, Lõvirahu Pargikodud, hotell Laine, Lidl jpt. https://elementgrupp.ee/tehtud-tood/